Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επαίσχυντη “μπηχτή” για το πρόβλημα όρασης Κουρουμπλή από τη Φώφη

Επαίσχυντη “μπηχτή” για το πρόβλημα όρασης Κουρουμπλή από τη Φώφη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μία αν μη τι άλλο επαίσχυντη αν όχι ρατσιστική αναφορά προς τον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, προχώρησε από το βήμα της Βουλής η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Το “καρφί” προξένησε εντύπωση δεδομένου ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει συνηθίσει σε σχετικές λεκτικές ανοησίες.

Αναφερόμενη στα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία έχουν βρεθεί στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης και προφανώς “δείχνοντας” χωρίς βέβαια να τον κατονομάσει, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, η κα Γεννηματά έκανε λόγο για “θαύμα” και σχολίασε πως “όσοι είδαν το φως της αριστερής επανάστασης κάθονται δίπλα στον Τσίπρα σε υπουργικές καρέκλες”.

“Αυτοί που εμείς αποκηρύξαμε είναι δίπλα μας κύριε πρωθυπουργέ. Το συντριβάνι της πλατείας Κουμουνδούρου έχει γίνει κολυμπήθρα του Σιλωάμ, που μπαίνουν διεφθαρμένοι Πασόκοι και βγαίνουν γνήσιοι επαναστάτες” πρόσθεσε.

Το ακόμα χειρότερο ωστόσο από την ίδια την αποστροφή της κας Γεννηματά, η οποία θα μπορούσε να αποδοθεί σε λεκτικό ατόπημα εκ παραδρομής, ήταν το γεγονός ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ξέσπασε σε χειροκροτήματα…

«Δεν κάθισε να ακούσει τις απαντήσεις σε όσα μας κατηγόρησε» σχολίασε κατά τα λοιπά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «ο τσάμπα μάγκας εξαφανίστηκε».

Επιπλέον κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «φόρτωσε στην πλάτη των πολιτών τα capital controls, το τρίτο μνημόνιο, καθώς και ένα νέο χρέος ύψους 86 δισ. ευρώ. «Υποθηκεύσατε το μέλλον της χώρας, χαρίζοντας στους πιο ακραίους του νεοφιλελευθερισμού, όσα ζητούσαν από το 2009».

Αναφερόμενη στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι η Χαριλάου Τρικούπη αποτελεί το μοναδικό κόμμα που ζήτησε έλεγχο των οικονομικών του και οδήγησε στη δικαιοσύνη δικό του στέλεχος. «Σας καλώ να βάλετε ανεξάρτητους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ελέγξουν τα οικονομικά σας και να στείλετε και εσείς τα πορίσματα στον εισαγγελέα», πρόσθεσε.

Εν συνεχεία διερωτήθηκε: «Η έρευνα σας ασχολήθηκε με όλο το παρελθόν; Ή ακολούθησε επιλεκτική διαδρομή; Μήπως για μία ακόμη φορά η περίοδος 2004-2009 ήταν απούσα;».

Παράλληλα, τόνισε ότι, αν δεν «σήκωνε» η αντιπολίτευση το ζήτημα με τις τηλεοπτικές άδειες, «ο κ. Καλογρίτσας θα οργάνωνε το κανάλι του, με την αίθουσα σύνταξης στην Πλατεία Κουμουνδούρου».
Σχολίασε επίσης ότι το «τρίγωνο της διαπλοκής» έχει τους φυσικούς του αυτουργούς που, κατά την κ. Γεννηματά, είναι οι κ.κ. Ν. Παππάς και Χρ. Σπίρτζης και διερωτήθηκε αν ο Πρωθυπουργός είναι ο ηθικός αυτουργός.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέληξε λέγοντας ότι «η πολυδιαφημισμένη “πάλη” με τη διαπλοκή έγινε ταγκό για δύο» και επανέλαβε το αίτημά της για «άλλη κυβέρνηση, άλλη πολιτική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...