ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αν ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες κριθεί αντισυνταγματικός, θα πρέπει να πάμε γρήγορα σε νέα ρύθμιση, γιατί θα βρεθούμε σε μια κατάσταση με επίσης αντισυνταγματικά χαρακτηριστικά, που είναι η έλλειψη αδειών και η απουσία εκλεγμένου ΕΣΡ, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ.
Απαντώντας σε ερώτημα για την επόμενη μέρα, αν το ΣτΕ κρίνει τον νόμο Παππά αντισυνταγματικό, πρόσθεσε πως η αποκατάσταση της ομαλής πορείας προύποθέτει ούτως ή άλλως, όποια κι αν είναι η απόφαση, τη συγκρότηση του ΕΣΡ, ενώ συμπλήρωσε ότι θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες αναμορφώσεις στην ισχύουσα νομοθεσία για τις άδειες ώστε αυτή να προσαρμοστεί στην απόφαση του ΣτΕ.
Ο δρόμος προς αυτή τη νέα ρύθμιση θα είναι δύσβατος, όμως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα, σημείωσε ο κ. Παρασκευόπουλος.
























































