ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Γιατί το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν αποκάλυψε το κρυφό εμπόριο της Τουρκίας με το Ισραήλ
Ανάλυση Jerusalem Post: Αιγυπτιακός στρατός στη Σομαλία - Ανατροπή ισορροπίας δυνάμεων στο Κέρας της Αφρικής
Το Ισραήλ αποκαλύπτει τα μυστικά όπλα που βοήθησαν την Αεροπορία να κυριαρχήσει στους ουρανούς του Ιράν
Γαλλία: Ποιοι εκμεταλλεύονται τη μαθητική εξέγερση για να κάνουν... επανάσταση - Αριστεριστές, ισλαμιστές και πλούσιοι χορηγοί
Ο Κατζ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ερντογάν και δεσμεύτηκε για την εξόντωση του Αλ-Χάγια της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Κλειστά κέντρα για τους παραβατικούς πρόσφυγες και μετανάστες» προανήγγειλε μέσω του Αlpha 989 ο Γιάννης Μουζάλας, μετά και τα νέα επεισόδια σε Λέσβο και Σάμο.
«Τα hot spots είναι μια δύσκολη κατάσταση, κόπηκε η είσοδος των ανθρώπων στην Ευρώπη και θα έχουμε επεισόδια. Προσπαθούμε να τα περιορίσουμε. Θα ‘ναι λάθος να θεωρεί κανείς πως η ζωή στα hot spots θα είναι αδιατάρακτη», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.
«Όσο ισχύει η συμφωνία Ευρώπης- Τουρκίας η κατάσταση στην ενδοχώρα είναι διαχειρίσιμη και πολύ γρήγορα και στα νησιά ελπίζω», είπε.
Πρόσθεσε πως μεταφέρονται στην ηπειρωτική χώρα όσοι έχει κριθεί ότι δεν μπορούν να επιστραφούν στην Τουρκία, με στόχο την αποσυμφόρηση των νησιών.
Τόνισε ότι θα είναι καλύτερες οι συνθήκες διαμονής για αυτούς που μένουν στα νησιά και ακόμα πρέπει να αυξήσουμε την αστυνόμευση.
«Οι παραβατικοί να έχουν φόβο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το υπουργείο, ο κ. Μουζάλας απάντησε:
«Είμαι ευλογημένος που με τίμησαν να ασχοληθώ με αυτό το θέμα, όταν έρθει η ώρα να σταματήσω (από το Υπουργείο) θα μαθευτεί. Η επιτυχία, πάντως, είναι ότι όλοι μιλάτε για «υπουργείο» ενώ είμαι απλά ένας αναπληρωτής. Στις αναγκαιότητες των καιρών δεν υπάρχει ανάγκη να δημιουργηθεί Υπουργείο. Σε εύλογο χρονικό διάστημα 3-4 μηνών, θα μπορούσε να σταθεί αυτόνομα».























































