ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είπε ο Κώστας Σημίτης στον Νίκο Δένδια για την Τουρκία - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ράπισμα στους «εκσυγχρονιστές» και οπαδούς του
Πλήγμα σε Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν
Τραμπ: Έχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες επιθέσεις
Νίκος Δένδιας για τουρκική «Γαλάζια Πατρίδα»: Ψυχική και πνευματική ανισορροπία
Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΕΛ.Α.Σ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άποψη ότι πρέπει να αλλάξει ο νόμος για το ΕΣΡ αν δεν επιτευχθεί η συγκρότηση του συμβουλίου εξέφρασε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Τόνισε, επίσης, την ανάγκη να υπάρξει αποτέλεσμα στη διάσκεψη των προέδρων το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή προκειμένου, όπως είπε, «επιτέλους να λειτουργήσουν οι ανεξάρτητες αρχές».
Σχολιάζοντας την επιλογή Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι «με την ακύρωση της διάταξης του νόμου από το ΣτΕ η κυβέρνηση κάνει ένα βήμα μπροστά και κάνει μια πρόταση μέσης οδού με γενναιότητα».
Στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε την αντιπολίτευση για τη στάση της μετά και την πρόταση για τον Βύρωνα Πολύδωρα λέγοντας ότι «αν επικρατήσει το “όχι”από την αντιπολίτευση τότε αναδεικνύεται το πραγματικό πρόσωπο ορισμένων. Κάποιοι δεν θέλουν να πληρώσουν οι καναλάρχες».
























































