Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Αντί για το ΕΣΡ η ΝΔ γυρίζει στον… Αρτεμίου

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Αντί για το ΕΣΡ η ΝΔ γυρίζει στον… Αρτεμίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα και να μην δώσει απαντήσεις στο γιατί με μία αμιγώς “γαλάζια” υποψηφιότητα αλλά και με τις συνταγματικές διατάξεις του νόμου Παππά το Μοσχάτο συνεχίζει να αρνείται τη συναινετική συγκρότηση του ΕΣΡ, καταβάλλει η ΝΔ.

Όπως διαμήνυσε ο υπουργός Επικρατείας ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί εξαρχής από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να συναινέσει στη συγκρότηση του ανεξάρτητου Οργάνου.

Ωστόσο η ΝΔ αποφεύγει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα επί του θέματος και επιχειρεί να στρέψει αλλού τη συζήτηση.

Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς επικαλούμενη δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου καλεί εκ νέου τους κυρίους Τσίπρα και Παππά να απαντήσουν «για ποιο λόγο βρέθηκε ο «ταλαντούχος» όπως χαρακτηρίζεται, δικηγόρος των Panama Papers, στις 10 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου» .

«Μετά το δημοσίευμα δεν μπορούν να κρύβονται» υποστηρίζει η ΝΔ και προσθέτει: «Ο κ. Παππάς οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αν πράγματι βρέθηκε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με τον κ. Αρτεμίου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και για ποιον λόγο».

Σημειώνεται ότι ο κύπριος δικηγόρος έχει απαντήσει λεπτομερώς και έχει αναιρέσει πλήρως τους ισχυρισμούς του δημοσιεύματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι – Όλη η ομιλία

Πέθανε ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ σε ηλικία 73 ετών

Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες – Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) – Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι (20,9%)

Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση – Η αλήθεια με νούμερα

Αγοράζει την «La Repubblica» ο όμιλος ΑΝΤ1; – Το τίμημα των 140 εκατ. ευρώ – Οι πολιτικές αντιδράσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...