ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Λεβέντης, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Ένωση Κεντρώων, Νίκος Παππάς, Τηλεόραση,


















































Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
Η Χαμάς φυλακίζει και βασανίζει Γαζαίους ακόμα και γυναίκες και παιδιά
Η Συρία προσχωρεί στη συμμαχία Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακατάλληλο για πρόεδρο του ΕΣΡ χαρακτήρισε τον Βύρωνα Πολύδωρα ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγελάτου στο Epsilon, ενώ τόνισε πως αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν πάρει πίσω τον νόμο του Νίκου Παππά, η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.
“Με εκπλήσσει ο Πρωθυπουργός με τη συμπεριφορά του. Πετάει ένα όνομα, αντί να πάρει δύο τηλέφωνα και να το ‘χουμε λύσει εντός δεκαλέπτου. Κατά το Σύνταγμα είναι αρμοδιότητα του Προέδρου της Βουλής, αλλά συνήθως έχει τον πρώτο λόγο ο Πρωθυπουργός. Έχει την ευθύνη για τη συναίνεση”, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Ο κ. Λεβέντης τόνισε πως: “Πρέπει να κάνει πίσω η κυβέρνηση αλλιώς πάμε για εκλογές. Πρέπει να ακυρωθεί ο νόμος Παππά και να καταθέσει νέο νόμο… Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει στο θέμα των ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Αν ο κ. Τσίπρας δεν έχει πάρει πίσω τον νόμο Παππά μέχρι την Πέμπτη, δεν θα βρεθεί λύση…”.
























































