ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα νέο πρόσωπο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ) βρίσςκεται πλέον σε κυβερνητικό πόστο και μάλιστα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο υπουργείο αυτό των Υποδομών και Μεταφορών. Είναι ο Νίκος Μαυραγάνης που πλέον από την θέση του υφυπουργού θα βρίσκεται δίπλα στην Χρήστο Σπίρτζη που διατήρησε τη θέση του ως υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
Ο Νίκος Μαυραγάνης γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1968 στην Αμάρυνθο, είναι δικηγόρος στο επάγγλεμα και αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών.
Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 εκλέχτηκε βουλευτής Ευβοίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ στις επόμενες εκλογές, αυτές του Σεπτεμβρίου του 2015 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εκλέγουν βουλευτή στην Εύβοια.
Ως εκ τούτου, ο Νίκος Μαυραγάνης έχασε την βουλευτική του θέση.
Τον Νοέμβριο του 2015 ανέλαβε ειδικός συνεργάτης του υφυπουργού Υποδομών, Παναγιώτη Σγουρίδη.
























































