Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και οι καναλάρχες “αδειάζουν” Μητσοτάκη για το ΕΣΡ – Σε ναρκοπέδιο η ΝΔ

Και οι καναλάρχες “αδειάζουν” Μητσοτάκη για το ΕΣΡ – Σε ναρκοπέδιο η ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αλλαγή σκηνικού και ρόλων φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη στο μέτωπο των τηλεοπτικών αδειών, με ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών να τηρούν διακριτές αλλά σαφείς αποστάσεις από την τακτική διαρκούς μπλόκου στη συγκρότηση του ΕΣΡ που υιοθετεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τούτο συμβαίνει διότι με την τροπολογία επιστροφής όλων των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ η κυβέρνηση έχει ανακτήσει χαμένο έδαφος, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως στόχος της ηγεσίας της ΝΔ πλέον δεν είναι άλλος από την προσπάθεια πρόκλησης πολιτικών εξελίξεων, στάση με την οποία κανείς δεν έχει συμφέρον να ταυτιστεί στην παρούσα φάση.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την πολιτική απομόνωση της ΝΔ από Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι στη Διάσκεψη των Προέδρων καθιστά τη θέση της ηγεσίας της ΝΔ για τις άδειες… πολιτική Σιβηρία.

Έτσι η ΝΔ βαδίζει στη Διάσκεψη των Προέδρων της Πέμπτης με εμφανείς εσωτερικές αντιδράσεις από το μπλοκ Μεϊμαράκη και Χατζηδάκη και με κλειστά μάτια μέσα σε ναρκοπέδιο, καθώς ουδείς πλέον μπορεί ή επιδεικνύει διάθεση να υπερασπιστεί τις θέσεις της ηγεσίας, που υπαγορεύονται από την πλευρά Γεωργιάδη – Σαμαρά.

Την ίδια ώρα πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής τόνιζαν πως η ΝΔ πρέπει να μετακινηθεί από το “παρών” στο “ναι”, υπογραμμίζοντας με νόημα πως δεν μπορεί να συνεχιστεί σε καμία περίπτωση το καθεστώς ανομίας και το συνταγματικό κενό που προέκυψε από την απόφαση του ΣτΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου παρά την νέα προσπάθεια ευρύτατης συναίνεσης, μετά τη μετάθεση από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση της Διάσκεψης των προέδρων για την ερχόμενη Πέμπτη, εάν δεν συγκεντρωθούν εκ νέου τα 4/5 που απαιτούνται θα ακολουθήσει πιθανότατα η κατάθεση του νόμου “γέφυρα” στη Βουλή.

Με αυτόν θα ρυθμίζεται προσωρινά το τηλεοπτικό τοπίο, μέχρι να συγκληθεί το ΕΣΡ. Στην ουσία ο συγκεκριμένος νόμος θα καλύπτει το κενό που προκάλεσε η απόφαση του ΣτΕ, δίνοντας προσωρινές βεβαιώσεις στα κανάλια για να συνεχίσουν τη λειτουργία τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Κάτω από 30% η ΝΔ (28,5%) – Εννέα κόμματα πάνω από 3%

Δημοσκόπηση ANT1: Μειώνει τη διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ – Πέφτει κι άλλο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης από Ρόδο: Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες να δώσουν μήνυμα ότι μπαίνει τέλος στην αλαζονεία του 41%

Δημοσκόπηση GPO: Κάτω από 30% η ΝΔ, νέα άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι υποψήφιοι προπορεύονται

Επιστολή Ράμμου σε Ανδρουλάκη: «Η ΕΥΠ αρνείται να δώσει στοιχεία για την παρακολούθησή σας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...