Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απάντησε ο Γαβρόγλου για τα θρησκευτικά – Ποιες οι προθέσεις του

Τι απάντησε ο Γαβρόγλου για τα θρησκευτικά – Ποιες οι προθέσεις του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Καμία απολύτως αλλαγή» δεν είναι στις προθέσεις της νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας σε ό,τι αφορά το μάθημα των θρησκευτικών, όπως δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».

Όπως διευκρίνισε, δεν θα υπάρξει «καμία απολύτως αλλαγή, γιατί και ο Αρχιεπίσκοπος έχει συμφωνήσει στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Φίλη και τον πρωθυπουργό για το τι θα ακολουθήσουμε και βεβαίως θα το ακολουθήσουμε, όπως έχει συμφωνηθεί».

Ερωτηθείς για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, με τον οποίο σήμερα έχει μία πρώτη άτυπη συνάντηση, ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε ότι τον σέβεται.

«Έχει μία καίρια θέση, που παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην κοινωνία μας και για λόγους ιστορίας και για λόγους συγκυρίας και ελπίζω να είναι αμοιβαία τα αισθήματα», είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ελληνική γλώσσα στην καρδιά της Ευρώπης: Πρώτος εορτασμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη

Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου, Εμίν Σερίφ

Τι είναι ο λειτουργικός αναλφαβητισμός – Τροχοπέδη για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη

Ζαχαράκη: Διαγράφονται 280.000 «αιώνιοι» φοιτητές στο τέλος του 2025 – Ποιοι έχουν «δεύτερη ευκαιρία»

Δίκτυο «Δημόσιων» Ωνασείων σχολείων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...