Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Θα κριθούμε από το λαό και όχι από το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της διαπλοκής

Μαξίμου: Θα κριθούμε από το λαό και όχι από το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της διαπλοκής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις ad hominem καταγγελίες του κ. Μητσοτάκη του τις επιστρέφουμε. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων”, σχολίασαν πηγές του Μαξίμου αναφερόμενες στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ στα Χανιά.

“Η κυβέρνηση αυτή θα κριθεί από τον ελληνικό λαό και όχι από το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της διαπλοκής” καταλήγει το σχόλιο των κυβερνητικών κύκλων.

Τι είπε ο Μητσοτάκης στα Χανιά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Δεν υπάρχει πολίτης που δεν εξαπάτησε ο κ. Τσίπρας. Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που δεν κορόιδεψε. Δεν υπάρχει ψέμα που να μην είπε».

Όπως σημείωσε, «δύσκολα σε όλο το διάβα της ιστορίας μας, θα βρει κανείς μια παρέα ανθρώπων που κορόιδεψε την ελληνική κοινωνία με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο. Που επέδειξε τέτοια δίψα για την εξουσία σε συνδυασμό με μνημειώδη διαχειριστική ανικανότητα».

«Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να μας πείσει ότι με τον ανασχηματισμό θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ανακυκλώνοντας τα ίδια φθαρμένα υλικά. Δημιουργώντας άχρηστα υπουργεία για να βολέψει τους κολλητούς του. Δέσμιος των εσωκομματικών ισορροπιών και όμηρος του κυβερνητικού του εταίρου. Ανήμπορος να κάνει την Ελλάδα να σηκώσει κεφάλι. Αδιάφορος για τη βοή της κοινωνίας, που αγανακτά κάτω από το βάρος της υπερφορολόγησης», σχολίασε για τον ανασχηματισμό.

Σχετικά με τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό πεδίο σημείωσε ότι «η κυβέρνηση υπέστη συντριπτική ήττα» και την κατηγόρησε ότι «σκοπός ήταν να δημιουργήσει τη δική της διαπλοκή». Και αυτό, είπε, «φάνηκε από τις μεθοδεύσεις για να ευνοηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα».

Αν θέλουν ένα Ε.Σ.Ρ. υποχείριο του κ. Παππά να το ξεχάσουν. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πρέπει να έχει το κύρος και την ανεξαρτησία να σταθεί απέναντι σε ένα υπουργό που εποφθαλμιά τις αρμοδιότητες του.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παππάς πρέπει να εγκαταλείψει την δογματική εμμονή του για 4 κανάλια και να προσχωρήσει στην πρότασή μας για πλήρη αξιοποίηση του ψηφιακού φάσματος. Που πρακτικά σημαίνει πολύ περισσότερα από 4 κανάλια. Που σημαίνει περισσότερα έσοδα για το Κράτος και περισσότερες θέσεις εργασίας. Αλλά αυτό δεν είναι δουλειά της Κυβέρνησης αλλά του Ε.Σ.Ρ. Ενός Ε.Σ.Ρ. που όχι μόνο ο Πρόεδρος αλλά όλα τα μέλη του θα σηματοδοτούν την ανεξάρτητη, αξιόπιστη, αμερόληπτη και τεχνοκρατική λειτουργία του».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για υψηλές αμοιβές των εργαζομένων

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...