Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς ετοιμάζει “χτύπημα” στον Μητσοτάκη την Κυριακή

Ο Σαμαράς ετοιμάζει “χτύπημα” στον Μητσοτάκη την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά από μικρή αποχή από το πολιτικό προσκήνιο, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται για εμφατική επανεμφάνιση με ομιλία του την ερχόμενη Κυριακή, ως προσκεκλημένος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων της Βορείου Ελλάδας στην Ξάνθη.

Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι εκτός της αναμενόμενης σκληρής κριτικής που θα ασκήσει στην κυβέρνηση, διεκδικώντας τις… δάφνες του περίφημου success story επί των ημερών του, αναμένεται να στείλει και τα σχετικά μηνύματα στην ηγεσία της ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όχι φυσικά πως τόσο καιρό απείχε, παρά μονάχα από το προσκήνιο, δεδομένου ότι από το ρεπορτάζ της ΝΔ προκύπτει έντονη κινητικότητα στο σαμαρικό στρατόπεδο – τόσο κατά μόνας όσο και διαμέσω του Άδωνι Γεωργιάδη – και πιέσεις προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη όλο αυτό το διάστημα.

Έτσι, η ανοιχτή τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά αποκτά μεγάλη βαρύτητα κυρίως για τον εσωκομματικό αντίκτυπο που θα έχει και τα “καρφιά” εν είδει νουθεσίας προς την ηγεσία της ΝΔ.

Εξάλλου, σε όλες τις εμφανίσεις και συνεντεύξεις του μέχρι στιγμής ο Αντώνης Σαμαράς φροντίζει να δηλώνει “παρών”, συντηρώντας τις φήμες περί επιστροφής του.

Σε συνομιλητές του δε, ουδέποτε έχει κρύψει ότι στόχος του είναι να επιστρέψει δικαιωμένος για τις πολιτικές του επιλογές, γεγονός που προκαλεί αναφυλαξία στο επιτελείο Μητσοτάκη.

Το γεμάτο νόημα “Σαμαράς θα λέτε και θα κλαίτε” της τούρτας του πρώην πρωθυπουργού εξάλλου, δεν απευθυνόταν μονάχα στη σημερινή κυβέρνηση, αλλά και στη βάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

Όπως πληροφορείται το TRIBUNE, σημείο τριβής αποτελεί η υποχώρηση της ΝΔ στη συναινετική γραμμή για το ΕΣΡ, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως φαίνεται και από τις κορώνες του Άδωνι Γεωργιάδη, πίεζε αφόρητα για να συνεχίσει το μπλόκο διαρκείας στη συγκρότησή του…

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

«Καρφιά» Βερβεσού για το Μάτι: «Αίφνης, κάποιοι ανακάλυψαν την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών στη Δικαιοσύνη»

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Μητσοτάκης: Έχουμε πολλούς δικαστές και μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή της Δικαιοσύνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...