ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη έγκυος αμέσως μετά τη γέννα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσκεψη στη Ρώμη πραγματοποιεί ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας. Το μεσημέρι της Δευτέρας έδωσε συνέντευξη Τύπου στην Ένωση Συντακτών της Ρώμης και αργά το απόγευμα πρόκειται να πάρει μέρος σε ανοικτή συζήτηση με θέμα «Η Μεσογειακή Αριστερά, με στόχο να σωθεί η Ευρώπη από την λιτότητα και την ξενοφοβία». Παράλληλα, πρόκειται να συναντηθεί με την πρόεδρο της ιταλικής Βουλής, Λάουρα Μπολτρίνι και να έχει συνομιλίες με εκπροσώπους των συνδικάτων και των κινημάτων της Αριστεράς.
Απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των άλλων τόνισε ότι «η ελληνική κυβέρνηση της Αριστεράς έδωσε μάχη και δεν επέλεξε τον δρόμο της φυγής» και ότι μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα «κάνει μεγάλες αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, στην παιδεία, και στη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων».
























































