Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοντονής για τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο: Η ΝΔ επιδίδεται σε συκοφαντία και ανευθυνολογία

Κοντονής για τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο: Η ΝΔ επιδίδεται σε συκοφαντία και ανευθυνολογία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για “συκοφαντία και ανευθυνολογία” κατηγορεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής τους τομεάρχες και τα στελέχη της ΝΔ, απαντώντας σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο.

«Οι τομεάρχες και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προέβησαν σε μια άνευ προηγουμένου λασπολογική απόσειση ευθυνών με μετακύλιση τους στον σημερινό υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αποδεικνύοντας το πόσο αδίστακτα επιδίδονται στη συκοφαντία και την ανευθυνολογία», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Όπως υπογραμμίζει, «η απόλυτη ανυπαρξία της Νέας Δημοκρατίας στις περιόδους που κυβέρνησε τη χώρα ως προς την υλοποίηση ζωτικών έργων για τη Ζάκυνθο μετατρέπεται σήμερα σε πληθωρισμό δηλώσεων και ανέξοδων καταγγελιών».

«Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία, στον βωμό μικροκομματικών συμφερόντων, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ακόμα και τον αδόκητο χαμό ενός νεαρού συμπολίτη μας από τις πρωτοφανείς πλημμύρες που χτύπησαν το νησί μας το τελευταίο Σαββατοκύριακο», σημειώνει ο Στ. Κοντονής, κατηγορώντας τόσο τη ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ ότι “επέδειξαν γενικευμένη αδράνεια και εγκατάλειψη του νησιού» την περίοδο που βρίσκονταν στην εξουσία”.

“Οι πολίτες της Ζακύνθου έχουν βιώσει την έλλειψη ουσιαστικών υποδομών, την απουσία αντιπλημμυρικών έργων, την πλημμελή συντήρηση των οδικών δικτύων και των αποχετευτικών συστημάτων, αρμοδιότητες που ανήκουν αποκλειστικά στη δημοτική αρχή», καταλήγει ο υπουργός.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Σημειώνεται ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως, Μάκης Βορίδης, Βασίλης Οικονόμου, Κώστας Σκρέκας και Κώστας Καραμανλής, σχετικά με την κατάσταση στη Ζάκυνθο μετά τις πρόσφατες πλημμύρες, κατηγορούσαν την κυβέρνηση ότι είναι απούσα από τα μείζονα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

«Η έλλειψη έγκαιρων αντιπλημμυρικών έργων, τα φραγμένα από τα σκουπίδια φρεάτια και η απουσία του κράτους αποδεικνύουν την κυβερνητική αδιαφορία και ανικανότητα», υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπολύοντας προσωπικές βολές κατά του Στ. Κοντονή.

Όπως σημειώνουν, «ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Κοντονής, ο οποίος είχε προσφύγει στο ΣτΕ κατά της δημιουργίας ΧΥΤΥ στην περιοχή του Λίβα, παρακωλύουν συστηματικά τη μεταφορά του ΧΥΤΑ Σκοπού, για τη λειτουργία του οποίου η χώρα μας έχει καταδικαστεί από το Δικαστήριο της ΕΕ”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...