ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ,


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε να βγούμε από το τέλμα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το τέλμα», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εκτιμώντας ότι πρέπει «να φύγει τώρα ο Αλ. Τσίπρας».
Μιλώντας στη «Βραδυνή» της Κυριακής, ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι σωστά ζητεί εκλογές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ότι η ΝΔ είναι πανέτοιμη για τις κάλπες, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι πιθανή η αυτοδυναμία για την Πειραιώς.
Μεταξύ άλλων, είπε πως το 2014 η διαφορά κυβέρνησης δανειστών ήταν 0,5 δισ. ευρώ, ενώ τώρα είναι 13,5 δισ. ευρώ, επαναλαμβάνοντας ότι «βάλαμε την Ελλάδα σε ενάρετο κύκλο και ο κ. Τσίπρας την ξαναγύρισε σε φαύλο».
Παράλληλα, σημείωσε ότι εκτιμά τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο «αλλά είναι ΠΑΣΟΚ».
























































