ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ,


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε να βγούμε από το τέλμα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το τέλμα», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εκτιμώντας ότι πρέπει «να φύγει τώρα ο Αλ. Τσίπρας».
Μιλώντας στη «Βραδυνή» της Κυριακής, ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι σωστά ζητεί εκλογές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ότι η ΝΔ είναι πανέτοιμη για τις κάλπες, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι πιθανή η αυτοδυναμία για την Πειραιώς.
Μεταξύ άλλων, είπε πως το 2014 η διαφορά κυβέρνησης δανειστών ήταν 0,5 δισ. ευρώ, ενώ τώρα είναι 13,5 δισ. ευρώ, επαναλαμβάνοντας ότι «βάλαμε την Ελλάδα σε ενάρετο κύκλο και ο κ. Τσίπρας την ξαναγύρισε σε φαύλο».
Παράλληλα, σημείωσε ότι εκτιμά τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο «αλλά είναι ΠΑΣΟΚ».
























































