ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Ινδονησιακά στρατεύματα αναμένεται να αναπτυχθούν στη νότια Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο “μεγάλο θετικό πρόσημο” που είχε η συζήτηση στο Eurogroup της Δευτέρας αναφέρθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ και εκτίμησε ότι “το 2017 θα είναι έτος ανάπτυξης”.
“Αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει πως τα πράγματα δεν παύουν να είναι δύσκολα”, υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας:
«Ως δεδομένο πρέπει να έχουμε την επίτευξη των στόχων για το 2017 και το 2018» και «από κει και πέρα είναι η δυναμική της οικονομίας που θα διαμορφωθεί το 2017 για τα πλεονάσματα».
Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι «δεν πάμε για εκλογές» και τόνισε πως «οι εκλογές δεν είναι στις επιλογές, ούτε στις προθέσεις της κυβέρνησης».
Τέλος, χαρακτήρισε “αντιεπενδυτική” τη θέση που στηρίζει η αζέρικη εταιρεία στην εξαγορά του ΔΕΣΦΑ και έκανε λόγο για κοινά συμφέροντα στελεχών της ΝΔ με τη SOCAR.
























































