ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βίντεο, Ελληνική Κυβέρνηση, Ελληνικό Χρέος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Καλοδεχούμενη, αλλά μη επαρκή” χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την απόφαση που λήφθηκε για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους στο Eurogroup της Δευτέρας.
Από τη Μεταμόρφωση, όπου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, ο πρόεδρος της ΝΔ, σχολίασε ότι “την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει, η παραγωγική Ελλάδα στενάζει υπό το βάρος της υπερφορολόγησης».
Σύμφωνα με τον Κυρ. Μητσοτάκη, «η απομείωση του χρέους είναι καλοδεχούμενη, αλλά από μόνη της δεν είναι επαρκής για να θέσει την ελληνική οικονομία σε μια διατηρήσιμη τροχιά ανάπτυξης».
Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πολλές από τις οποίες βρίσκονται στη Μεταμόρφωση, αντιμετωπίζουν σήμερα πάρα πολλά προβλήματα, «όχι μόνο την υπερβολικά υψηλή φορολόγηση και το υψηλό κόστος ενέργειας, αλλά και την έλλειψη ξεκάθαρων χρήσεων γης».
«Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, η χώρα χρειάζεται ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο ελληνικής ιδιοκτησίας. Ένα σχέδιο, το οποίο θα μπορεί να ξαναβάλει μπροστά τις μηχανές της παραγωγικής Ελλάδας. Ένα σχέδιο, το οποίο από μόνο του θα μπορέσει να προσελκύσει επενδύσεις και να δημιουργήσει καλά πληρωμένες θέσεις απασχόλησης», κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.























































