ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν συζητάμε για απολύσεις στο Δημόσιο, το προσδιορίζω ρητά και κατηγορηματικά», τόνισε την Τρίτη, μιλώντας στο δημαρχείο Μεταμόρφωσης, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την εξαίρεση όπως διευκρίνισε, «των περιπτώσεων παράνομων διορισμών ή ακραίων πειθαρχικών παραπτωμάτων».
Ο κ. Μητσοτάκη έδωσε έμφαση στην έννοια της αξιολόγησης» εξηγώντας πως «οι παρεχόμενες υπηρεσίες από τους δημοτικούς και από τους δημόσιους υπαλλήλους, πρέπει να αξιολογούνται. Πρέπει να αξιολογούνται εσωτερικά από τους προϊσταμένους και πρέπει να αξιολογούνται και εξωτερικά από τους δημότες».
Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε επίσης την θέση του ότι η κινητικότητα είναι «εργαλείο καλύτερης αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού του Δημοσίου».
Αναφορικά με το πώς αντιλαμβάνεται η Νέα Δημοκρατία το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ουσιαστική αναδιάρθρωση και κυρίως να υπάρξει προσδιορισμός “ποιος κάνει τι, επιτέλους, σε αυτήν τη χώρα”.























































