Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Η Ελλάδα ο κύριος παράγοντας σταθερότητας σε όλη τη Μεσόγειο

Καμμένος: Η Ελλάδα ο κύριος παράγοντας σταθερότητας σε όλη τη Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Η Ελλάδα αποτελεί τον κύριο άξονα σταθερότητας σε όλη τη Μεσόγειο”, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος από την Αλεξανδρούπολη, κατά τη δεύτερη και τελευταία ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στον Έβρο.

“Με τις συμμαχίες που έχει ουσιαστικά χτίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά και με τις διμερείς σχέσεις με όλες τις χώρες της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, έχουμε καταφέρει να είμαστε εκείνοι που αποτελούν την ελπίδα για το αύριο της ευρύτερης περιοχής, για τη σταθερότητα και την ειρήνη”, υπογράμμισε ο Π. Καμμένος, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής ξιφών σε αξιωματικούς στο στρατόπεδο “Κανδηλάπτη”, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Βασίλειου Τελλίδη και του διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού, αντιστράτηγου Ιωσήφ Μαυράκη.

“Επιτυγχάνουμε να διατηρούμε μία στρατιωτική δύναμη υψηλής επιχειρησιακής ικανότητας για τη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας και την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων αλλά και της διεθνούς ειρήνης. Σας διαβεβαιώνω ότι το μήνυμα γίνεται ακόμα πιο κατανοητό σε όλους, εχθρούς και φίλους, ειδικά στην εποχή των μεγάλων απότομων δραματικών αλλαγών και ειδικά στην περιοχή μας η οποία διανύει περίοδο ρευστότητας και αβεβαιότητας», επεσήμανε.

Απευθυνόμενος στους αξιωματικούς κατά τον χαιρετισμό του μετά το πέρας της τελετής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε πως το ξίφος «αποτελεί σύμβολο δύναμης, επαγρύπνησης, τιμής, ανδρείας, καθήκοντος και συνάμα δικαιοσύνης. Αξίες που σήμερα πρέπει ν’ αφυπνιστούν στον καθένα μας» τονίζοντας πως οι αξιωματικοί αποτελούν «το μέτρο των σταθερών αξιών του στρατού και της κοινωνίας, διότι, όπως τόνισε στους αξιωματικούς, θεωρείστε το κάλλιστο παράδειγμα προσφοράς και αυταπάρνησης».

Τέλος, ο υπουργός ευχαρίστησε στο πρόσωπο των παρόντων αξιωματικών το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων «για την εξαιρετική δουλειά, το υψηλό ηθικό, το φρόνημα και τον επαγγελματισμό» τους και διαβεβαίωσε πως το 2017 «θα είναι μία καλύτερη χρονιά για όλους μας. Μια χρονιά που θα ξαναφέρει πάλι πίσω το χαμόγελο στην πατρίδα μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Νίκος Δένδιας: Πρέπει να ομογενοποιήσουμε τους τύπους των πολεμικών αεροσκαφών μας

Νίκος Δένδιας: Τιμάμε την μνήμη χιλιάδων Ελλήνων και Φιλελλήνων που θυσιάστηκαν για την ελευθερία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...