ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Οι στρατιωτίνες των Κούρδων (YPJ) διαπραγματεύονται με τη Δαμασκό το μέλλον τους
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ΥΠΕΡ της Συμφωνίας της Μέκκας και έτοιμοι να καταστείλουν τους Κούρδους
Χουτζάτ αλ-Ισλάμ Σαχριαρί: Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ σχεδίαζε μια ενωμένη μουσουλμανική Ούμα πάνω από έθνη - Η ιμπεριαλιστική Θεοκρατία απέναντι στον
Η Τουρκία ΔΕΝ τολμά να τα βάλει με το Ισραήλ και τρέμει τη συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Κομισιόν λαμβάνει υπόψη της τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της δέσμευσής του να μείνει προσηλωμένος στους στόχους του προγράμματος», δήλωσε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ανίκα Μπράιντχαρντ.
Όπως τόνισε «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που έχουν προκληθεί στα νησιά από το μεταναστευτικό», ενώ υπογράμμισε πως «δουλεύουμε από κοινού για να ελαφρύνουμε αυτό το βάρος».
Η Μπράιντχαρντ εξέφρασε επίσης τη βούληση της Επιτροπής να «εξετάσει προτάσεις των ελληνικών αρχών για το πώς αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τον καλύτερο τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις δεσμεύσεις στο πλαίσιο του μνημονίου».
Υπενθύμισε, δε, πως το πρόγραμμα περιλαμβάνει δεσμεύσεις για τη συζήτηση με τους θεσμούς όλων των μέτρων που σχετίζονται με τους στόχους του προγράμματος «εκ των προτέρων», καθώς και δεσμεύσεις για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζονται καταστάσεις όπως η υπέρβαση του στόχου πρωτογενούς πλεονάσματος.
«Η Επιτροπή και οι υπόλοιποι θεσμοί θα συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι», σημείωσε.
Ερωτηθείσα εάν γνώριζε η Επιτροπή εκ των προτέρων για την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, ανέφερε πως η Κομισιόν δεν γνώριζε «όλες τις λεπτομέρειες των ανακοινώσεων που έγιναν και πρέπει να τις εξετάσει διεξοδικά πριν προβεί σε περαιτέρω σχόλια».
























































