Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αυγενάκης κατηγορεί την κυβέρνηση γιατί “βλέπει” ως εχθρό το ΔΝΤ

Ο Αυγενάκης κατηγορεί την κυβέρνηση γιατί “βλέπει” ως εχθρό το ΔΝΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Η κυβέρνηση βάζει στο κάδρο το ΔΝΤ, απλά για να έχει κάποιους εχθρούς να χτυπάει”, δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. και γραμματέας της Π.Ε. του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης,επανέλαβε ότι «Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη για εκλογές».

«Δημιουργεί αντιπάλους, τους κακούς δανειστές και παίζει ένα παιχνίδι καθυστερήσεων σαν να είμαστε εμείς οι άνετοι και οι άλλοι οι αγχωμένοι», πρόσθεσε ο κ. Αυγενάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. επεσήμανε ότι η κυβέρνηση «βλέπουμε έναν Πρωθυπουργό σε στοχευμένες περιοδείες και να εξαγγέλλει παροχές και να μοιράζει χρήματα που δεν έχει» και υπογράμμισε ότι «ο λαϊκισμός δοκιμάστηκε και ηττήθηκε στην πράξη, ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι παρελθόν για τη χώρα».

Συνέχισε επίσης λέγοντας ότι «ο κόσμος δεν πιστεύει πλέον τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο», καθώς όπως είπε «έχει μπαφιάσει με τα ψέματά τους».

Ο κ. Αυγενάκης χαρακτήρισε το κυβερνητικό έργο «λαϊκίστικη διαδικασία, μιας Αριστεράς που έχει γίνει ένα με την διαφθορά» και συνέχισε λέγοντας πως «κάθε άρθρο, κάθε τροπολογία έχουν καταντήσει να είναι όχι μέρος του νομοθετικού έργου, αλλά μικρορουσφέτια».

Καταλόγισε επίσης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «δεν έχει το τσαγανό και την εντιμότητα να πει πως έκανε λάθη» και «θα εκμεταλλευτεί το ενδεχόμενο εκλογών προσπαθώντας να αποδράσει από το πεδίο των ευθυνών του».

Ερωτηθείς, εάν θα πρέπει να συμμετάσχει ή όχι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο ελληνικό πρόγραμμα απάντησε πως είναι «εξαιρετικά δύσκολο να φύγει το Ταμείο». «Δεν λέω ότι συμφωνούμε με τις θέσεις του ΔΝΤ. Μου φαίνεται όμως, δύσκολο να φύγει, λόγω της θέσης που έχει εκφράσει η Γερμανία», εξήγησε.

Καταλήγοντας, επανέλαβε πως η Ν.Δ. προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο εκλογών τονίζοντας ότι αυτές θα πρέπει να γίνουν «το συντομότερο δυνατόν».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη;

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...