ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ, Συντάξεις, Συνταξιούχοι,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ της αποχής του ΠΑΣΟΚ και όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, που πιστεύουν στην ανάγκη υπεύθυνου εθνικού στρατηγικού σχεδίου, τάχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «η σημερινή ονομαστική ψηφοφορία αλλοιώνει το περιεχόμενο της ψήφου των κομμάτων» και διευκρίνισε:
«Δεν πρόκειται για όχι στο εφάπαξ βοήθημα των συνταξιούχων το οποίο το έχουν ψηφίσει τα κόμματα, αλλά για υφαρπαγή μια ψευδούς εντύπωσης δημιουργίας εθνικού μετώπου στήριξης της κυβέρνησης».
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά ξεκαθάρισε πάντως πως σέβεται την απόφαση της ΚΟ του κόμματος υπογραμμίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρξει διάσπαση αλλά διεύρυνση ώστε να δημιουργηθεί ο μεγάλος προοδευτικός πόλος.
























































