ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»
Σαμαράς: «Πληρωμένες» απαντήσεις σε Μητσοτάκη και Ντόρα για αυτοδυναμία και «γινάτι» (βίντεο)
Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φιλανθρωπικός αγώνας, με στόχο την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου», διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης μεταξύ της ομάδας της «Κιβωτού του Κόσμου» και της Εθνικής Ελλάδος Κωφών Γυναικών.
Στην αναμέτρηση αγωνίστηκε η «ψυχή» της Κιβωτού, ο πατέρας Αντώνιος, ενώ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, έκλεψε την παράσταση σουτάροντας και βάζοντας καλάθι μετά τον αγώνα.
«Τα Χριστούγεννα είναι οι μέρες που θα σκεφτόμαστε και πρέπει να σκεφτόμαστε την οικογένειά μας, τα παιδιά μας, αλλά ίσως και κυρίως και τα παιδιά του διπλανού μας. Έχει νικήσει η αλληλεγγύη, η αγάπη και η ανθρωπιά πριν ακόμα ξεκινήσουμε τον αγώνα», δήλωσε ο υπουργός.
























































