Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Καρφώνει” τη ΝΔ ο Παππάς: Δεν δικαιούται να μιλά για τη διαπλοκή

“Καρφώνει” τη ΝΔ ο Παππάς: Δεν δικαιούται να μιλά για τη διαπλοκή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή”, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, απαντώντας σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί” υπογραμμίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ.

“Αντίθετα, με αφορμή τη – συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε – στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες” τονίζει.

Και καταλήγει ο Ν. Παππάς: “Υ.Γ. Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης”.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Σημειώνεται ότι νωρίτερα η ΝΔ είχε εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία χαρακτήριζε τον Ν. Παππά “πολιτικό-σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ” και τον κατηγορούσε ότι “στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος”.

«Ο πολιτικός – σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε» αναφέρει η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα. Προφανώς, γιατί στην γκεμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Παππάς μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1, επιτέθηκε με δριμύτητα κατά της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του Σόιμπλε».

«Αποτελεί το “αποκούμπι” του Σόιμπλε στην Ελλάδα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές, χαρακτηρίζοντας τα σενάρια για πρόωρες κάλπες «φαντασιώσεις του κ. Μητσοτάκη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...