ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγκυρα, Βερολίνο, Γερμανία, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Ισλαμιστές, Ρωσία, Ρωσική Πρεσβεία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να μην κυριαρχήσει ο πανικός, συνέστησε ο κυβερητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ερωτηθείς για τα δύο γεγονότα, σε Βερολίνο και ‘Αγκυρα.
Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας, εν είδει αρχικού σχολίου, ότι «ούτως ή άλλως είναι μια πάρα πολύ δύσκολη νύχτα. Για άλλη μια φορά, η Ευρώπη βρίσκεται στο έλεος του τρόμου».
Αλλά, πρόσθεσε, «δεν πρέπει να επιτρέψουμε αυτή τη στιγμή στον πανικό να γίνει σύμβουλος. Αυτό που πρέπει να πράξουν όλες οι πολιτικές ηγεσίες -και από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής το πράττουν- είναι να είναι ψύχραιμες. Για να δούμε ποιες είναι οι αιτίες, ποιοι κρύβονται πίσω από τα χτυπήματα».
Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε ότι, «εφόσον όλοι μιλούν για τρομοκρατικό χτύπημα στο Βερολίνο, πρέπει να περιμένουμε με ψυχραιμία και να ευχηθούμε να μην έχει συνέχεια ο εφιάλτης».
























































