ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Νέα Δημοκρατία, Παναγιώτης Ρήγας, Πιστοληπτική Αξιολόγηση, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αισιοδοξία του ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει σύντομα εξέφρασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση ήταν συνεπής σε ένα πρόγραμμα δύσκολο.
«Τώρα είναι η σειρά των θεσμών να υλοποιήσουν όσα συμφωνήθηκαν και να σταματήσουν να παίζουν στην πλάτη του ελληνικού λαού, αλλά και η ΝΔ πρέπει να σταματήσει να είναι φερέφωνο του Σόιμπλε», τόνισε ο Π. Ρήγας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm».
«Η ΝΔ απευθύνεται στην κυβέρνηση με απρεπείς χαρακτηρισμούς. Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι τη χώρα την κυβερνά η «συμμορία Τσίπρα». Δεν είναι σοβαρή αντιπολίτευση και μάλιστα είναι επικίνδυνη αυτή η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ. Από τη μία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα ταυτίζεται με τις πιο ακραίες θέσεις των δανειστών, αυτές του ΔΝΤ», επεσήμανε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς για το τεταμένο πολιτικό κλίμα.
Παράλληλα, εκτίμησε ότι η ΝΔ εκτέλεσε εντολή (από τους ακραίους κύκλους των δανειστών) με την καταψήφιση στη Βουλή του κοινωνικού μερίσματος.
Για τις επιθέσεις στη Γερμανία και στην Τουρκία ο Π. Ρήγας σημείωσε ότι το κλίμα στην ευρύτερη περιοχή είναι τεταμένο και πρόσθεσε:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα όσα συμβαίνουν συνολικά στην Ευρώπη και στην Τουρκία».
























































