ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ελληνικό Χρέος, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μονομερή ενέργεια του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε χαρακτηρίζει το “πάγωμα” της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σε άρθρο του στην ιστοσελίδα του Euronews.
O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάνει αναφορά στις «γνωστές τιμωρητικές εμπλοκές», κυρίως από την πλευρά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκαγκ Σόιμπλε, αλλά και τις σταδιακά ευνοϊκές ισορροπίες δυνάμεων που διαμορφώνονται στην ΕΕ υπέρ των ελληνικών θέσεων.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δ. Παπαδημούλης «η Ελλάδα και η κυβέρνηση δεν είναι μόνες τους, αλλά καταφέρνουν με συνέπεια και συνεχείς προσπάθειες να δημιουργούν πολύτιμες συμμαχίες που αναγνωρίζουν τα αποτελέσματα, τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναδιανομή του εισοδήματος και την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης, ακόμα και μέσα σε ένα περιβάλλον ασφυκτικών πιέσεων».
Υποστηρίζει ότι η γερμανική κυβέρνηση αξιοποιεί επίσης το ΔΝΤ ως δούρειο ίππο για να ασκήσει πολύπλευρη πίεση στην ελληνική κυβέρνηση, σημειώνοτας οτι η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος οφείλεται στην επιδίωξη της γερμανικής ηγεσίας.
























































