Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόωρες εκλογές και θερμό επεισόδιο με την Τουρκία φοβούνται οι Έλληνες

Πρόωρες εκλογές και θερμό επεισόδιο με την Τουρκία φοβούνται οι Έλληνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρόωρες εκλογές μέσα στο 2017 «βλέπουν» 6 στους 10 Ελληνες πολίτες, ενώ παράλληλα ανησυχούν για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία όπως προκύπτει από νέα δημοσκόπηση που διενήργησε η MRB για λογαριασμό της κυριακάτικης εφημερίδας Real News.

Συγκεκριμένα, το 63% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες στη χώρα είναι πολύ πιθανό, εξαιτίας σύγκρουσης με τους δανειστές και κοινωνικής αναταραχής.

Όσον αφορά το πώς αισθάνονται οι ‘Έληνες αυτή τη στιγμή, λίγο πριν μπει η νέα χρονιά, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι λέξεις που εκφράζουν τους πολίτες είναι «ανησυχία» (σε ποσοστό 63,1%), «φόβος» (47,9%), «οργή» (29,7%) και «ντροπή» (24,3%).

Επίσης, περίπου 8 στους 10 (ποσοστό 77%) πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσουν να διατηρήσουν τα σημερινά επίπεδα ζωής τους και το 2017.

Όσον αφορά τα εθνικά θέματα, η αγωνία των πολιτών είναι μεγάλη, καθώς το 61,7% θεωρεί ότι θα υπάρξει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με την Τουρκία.

Τέλος, ανησυχία προκαλεί και το γεγονός ότι, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, 7 στους 10 νέους, ηλικίας 18-24 ετών, θα μετανάστευαν σε χώρα τους εξωτερικού, εάν τους δινόταν αυτή η ευκαιρία!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Τουρκία: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» οι ισραηλινές επιθέσεις στη Συρία

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ δηλώνει πως ο εχθρός «ηττήθηκε» σε γραπτό μήνυμα για το Νορούζ

Israel Hayom: Η πτώση του Τούρκου «ιππότη» – Η απόγνωση των Τούρκων είναι τεράστια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...