ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νέα Δημοκρατία, Πιστοληπτική Αξιολόγηση, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο κ. Τσίπρας έχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος ορισμένων ακραίων στην Ευρώπη, που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη σε αέναη λιτότητα», ισχυρίζεται η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, καλώντας την κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή Τσακαλώτου.
«Τρεις μέρες μετά την αποστολή της επιστολής μετάνοιας του κ. Τσακαλώτου στους θεσμούς, η κυβέρνηση αρνείται να τη δώσει στη δημοσιότητα. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί το περιεχόμενό της θα αποκαλύψει ότι η kυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το ένα χέρι υπογράφει δηλώσεις συμμόρφωσης και με το άλλο βαράει τα τύμπανα της δήθεν ρήξης;», διερωτάται η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της.
Καταλογίζει ακόμη στον Αλέξη Τσίπρα ότι «θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία» και ότι «δεν θα διστάσει να υπογράψει ό,τι του ζητηθεί για να καθυστερήσει την αναμέτρηση με την λαϊκή ετυμηγορία».
«Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα φτηνό σόου για εσωτερική κατανάλωση. Αν η κυβέρνηση διαφωνεί με αυτήν την εκτίμηση, δεν έχει παρά να δώσει την επιστολή Τσακαλώτου στη δημοσιότητα», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
























































