ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους πολίτες για το στεγαστικό πρόβλημα και τις προτάσεις της ΕΛΑΣ
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής και από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος που ακολούθησε το παράδειγμα Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προ των πυλών βρίσκεται η στιγμή που οι πολιτικοί αρχηγοί θα περάσουν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ξεκινήσει τις επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να τους ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις στο μέτωπο του Κυπριακού πριν την πολυμερή της Γενεύης στις 12 Ιανουαρίου.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα ραντεβού θα είναι κατά μόνας με τον εκάστοτε πολιτικό αρχηγό, αρχής γενομένης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς δεν τέθηκε ποτέ επί τάπητος το ενδεχόμενο Σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.
Το πιθανότερο σενάριο είναι οι συναντήσεις να γίνουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα θα έχουν ολοκληρωθεί το τετ α τετ που θα έχει ο Νίκος Κοτζιάς στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες στις 6 Ιανουαρίου αλλά και οι διακοινοτικές συνομιλίες που θα πραγματοποιηθούν στις 4 του μήνα.
























































