ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάνος Καμμένος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξιτήριο από το 215 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας πήρε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Όπως ανακοινώθηκε, χειρουργήθηκε επιτυχώς για την αποκατάσταση του αριστερού του ώμου, στον οποίο αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα.
Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες γιατρούς εξαιρετική.
Ο Π. Καμμένος ευχαρίστησε τη διοίκηση, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το πολιτικό προσωπικό του νοσοκομείου και ιδιαίτερα τον χειρουργό σμήναρχο (ΥΙ) Οδυσσέα Παξινό, τον αναισθησιολόγο σμήναρχο (ΥΙ) Νικόλαο Κουρή, τους συνεργάτες τους ορθοπεδικούς σμήναρχο (ΥΙ) Κώστα Κουρέλη, αντισμήναρχο (ΥΙ) Αθανάσιο Καραμήτρο, αναισθησιολόγο Σμηναγό (ΥΙ) Ζωή Καπούλα και ακτινολόγο σμήναρχο (ΥΙ) Γεώργιο Δελήμπαση.
Τέλος, ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή τους τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τους πολίτες.























































