ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη να υπάρξει «ένα όραμα που θα εμπνεύσει τους πολίτες, για να βγούμε οριστικά από τον φαύλο κύκλο», υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αγορά». Παράλληλα, εξέφρασε την θέση ότι το όραμα αυτό μπορεί να το εμπνεύσει μια κυβέρνηση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υλοποιώντας ένα πρόγραμμα «μεγάλων μεταρρυθμίσεων, σε συνδυασμό με ένα διαφορετικό αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο, φιλικό στο επιχειρείν και στην προσέλκυση επενδύσεων».
Εξάλλου, ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί «ζωντανό παράδειγμα για το πού μπορεί να οδηγήσουν ο λαϊκισμός και η ανεδαφική υποσχεσιολογία» και χαρακτήρισε υπαρκτό τον κίνδυνο διαμόρφωσης ενός ρεύματος υπέρ της εξόδου από το ευρώ, στην περίπτωση που συνεχιστεί επί μακρόν η θητεία της κυβέρνησης.
Ταυτόχρονα, απέδωσε ευθύνες και στους ευρωπαίους εταίρους, που αποδέχονται τα μέτρα φορολογικών και ασφαλιστικών επιβαρύνσεων που τους πρότεινε η κυβέρνηση Τσίπρα.
Ο κ. Δένδιας, ακόμη, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καλλιεργεί την πόλωση με τις ενέργειές της και άσκησε έντονη κριτική για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το προσφυγικό ζήτημα. Τέλος, αναφερόμενος στις συζητήσεις διεύρυνσης του κόμματος, ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι «η διαχρονική αντοχή της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα ως κόμματος εξουσίας υπάρχει χάρη στη “μετάγγιση” προσώπων και ιδεών από άλλους πολιτικούς χώρους».
























































