Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο θράσους και υποκρισίας οι δηλώσεις Μητσοτάκη για τη δημόσια υγείας

ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο θράσους και υποκρισίας οι δηλώσεις Μητσοτάκη για τη δημόσια υγείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη που έκλεισε νοσοκομεία, απέλυσε μέσα σε μια εβδομάδα 2.500 γιατρούς του ΠΕΔΥ, επέβαλε εισιτήριο 5 ευρώ στα νοσοκομεία, μείωσε κατά σχεδόν 50% τους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων οδηγώντας τη δημόσια υγεία σε εξαθλίωση, δεν μπορεί να εμπαίζει ούτε τους γιατρούς, ούτε το νοσηλευτικό προσωπικό, ούτε τους ασθενείς”.

H απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για την υγεία:

Οι δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αλλά και η ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία επιτίθεται στον Π. Πολάκη για την κατάσταση της δημόσιας υγείας (σ.σ.: διαβάστε παρακάτω), αποτελούν μνημείο θράσους και υποκρισίας.

Το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη που έκλεισε νοσοκομεία, απέλυσε μέσα σε μια εβδομάδα 2.500 γιατρούς του ΠΕΔΥ, επέβαλε εισιτήριο 5 ευρώ στα νοσοκομεία, μείωσε κατά σχεδόν 50% τους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων οδηγώντας τη δημόσια υγεία σε εξαθλίωση, δεν μπορεί να εμπαίζει ούτε τους γιατρούς, ούτε το νοσηλευτικό προσωπικό, ούτε τους ασθενείς. Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που οι αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρείας Νοβάρτις προκαλούν έντονες απορίες ακόμα και στους πιο καλοπροαίρετους.

Αντί, λοιπόν, να φωτογραφίζεται με τους γιατρούς, το καλύτερο που έχει να κάνει ο Κ. Μητσοτάκης είναι να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τι σημαίνει η “συμφωνία αλήθειας” για την υγεία, στην οποία περιλαμβάνονται το πάγωμα των προσλήψεων στο δημόσιο και η περιστολή δαπανών, όπως είχε εξαγγείλει στη ΔΕΘ.

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εξέδωσε νωρίτερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”.

Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει – όπως υποχρεούται – να κάνει το ίδιο. Και βέβαια ας προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που – με ευθύνη της Κυβέρνησης – συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας.

Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...