ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πιέρ Μοσκοβισί, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση με στόχο την ολοκλήρωση της β΄ αξιολόγησης“, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί μετά τη συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Ο Π. Μοσκοβισί επεσήμανε ότι ελάχιστα απομένουν να γίνουν από αυτά που έχουν συμφωνηθεί κι εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι μεταρρυθμίσεις μπορύν να ολοκληρωθούν εγκαίρως.
Από την πλευρά του ο Ευκλ. Τσακαλώτος επεσήμανε ότι έγιναν εποικοδομητικές συζητήσεις στην ουσία της 2ης αξιολόγησης και πως η Ελλάδα είναι στο δρόμο της ανάκαμψης.
Εξέφρασε δε την άποψη ότι όλοι οι κύριοι παίκτες συγκλίνουν όλο και περισσότερο στην εξεύρεση λύσης.
Σύμφωνα με τον Έλληνα υπουργό «υπάρχει καλή θέληση για την αντιμετώπιση των εκκρεμών ζητημάτων. Πρέπει να μπει η Ελλάδα σε ενάρετο κύκλο».
Ως προς το θέμα του ΔΝΤ, ανέφερε ότι το Ταμείο πρέπει να λάβει τις δικες του αποφάσεις, να πει τι πιστεύει για το πρόγραμμα και πως μπορεί να συμμετάσχει.
Και πρόσθεσε: «Έχουμε 3 μπλοκ ανοιχτών ζητημάτων: Μεταρρυθμίσεις, δημοσιονομικό και χρέος».
























































