Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φλαμπουράρης: Λάθος οι δημοσκοπήσεις, όχι σε εκλογές, καταστροφικοί ΔΝΤ-Σόιμπλε

Φλαμπουράρης: Λάθος οι δημοσκοπήσεις, όχι σε εκλογές, καταστροφικοί ΔΝΤ-Σόιμπλε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη συνοχή και το μέλλον της Ευρώπης, εάν ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και το ΔΝΤ δεν συμφωνήσουν να στηρίξουν την Ελλάδα εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων με την εξεύρεση συναινετικής λύσης προς όφελος της Ελλάδας.

Για την κοινή στάση που τηρούν οι ευρωπαίοι εταίροι και το ΔΝΤ απέναντι στην Ελλάδα προειδοποίησε ότι η επιμονή του κοινού άξονα Σόιμπλε-Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στέλνει την Ευρώπη στα βράχια.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, σχολιάζοντας την πορεία της διαπραγμάτευσης διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυβέρνηση να νομοθετήσει μέτρα για μετά το 2018. Ωστόσο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες ο Υπουργός Οικονομικών να αποστείλει και νέα επιστολή στους θεσμούς στην οποία, όπως είπε, θα περιγράφει τα μέτρα αν υπάρξει μείωση των εσόδων.

Ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε ότι ενδεχομένως ο κ. Τσακαλώτος να περιγράψει που θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης αλλά θα σημειώνει ότι “τα τελευταία δύο χρόνια σημειώθηκαν σημαντικά πλεονάσματα. Δεν ενεργοποιήθηκε ο κόφτης και αυτό θα συμβεί και τα επόμενα χρόνια”.

Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κόψιμο μισθών και συντάξεων». «Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης

Σύμφωνα με τον Υπουργό Επικρατείας η οικονομία στην χώρα έχει ήδη αρχίσει να βελτιώνεται σημαντικά και πλέον, όπως είπε, «δεν βλέπετε πια άνθρωπο άντρα, γυναίκα ή παιδί να ψάχνει στα σκουπίδια για το φαγητό του».

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι “δεν θα πάμε σε εκλογές ”, ενώ έσπευσε να αμφισβητήσει και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

“Δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε τις μισές μονάδες από τη ΝΔ. Ο κόσμος συνεχίζει να μας στηρίζει. Μας βλέπει στο δρόμο και μας λέει κρατάτε γερά” είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...