ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς ντροπή ο Βρούτσης για ομαδικές απολύσεις: Βάστα γερά ΔΝΤ

Χωρίς ντροπή ο Βρούτσης για ομαδικές απολύσεις: Βάστα γερά ΔΝΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απροκάλυπτα υπέρ των ακραίων απαιτήσεων του ΔΝΤ στα εργασιακά τάσσεται ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ και πρώην υπουργός, Γιάννης Βρούτσης.

Ο Γ. Βρούτσης επιρρίπτει ευθύνες για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης όχι στο ΔΝΤ, με το οποίο φαίνεται να ταυτίζεται πλήρως, αλλά στην Έφη Αχτσιόγλου που «έβαλε απαράδεκτο βέτο» στην απαίτηση για απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

Τι και αν πρόσφατα το ευρωπαϊκό δικαστήριο αποφάσισε ότι μπορεί δημόσια αρχή να έχει το δικαίωμα βέτο για τις ομαδικές απολύσεις.

Ο Γ. Βρούτσης, ως η καλύτερη ηχώ των ακραία νεοφιλελεύθερων κύκλων των δανειστών, ξέρει καλύτερα και ετοιμάζεται, δεδομένου του πάγιου αιτήματος Μητσοτάκη για εκλογές, να υπερασπιστεί τις διεκδικήσεις του ΔΝΤ ως υπουργός απέναντι στους εργαζόμενους, τα συνδικάτα και την κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης σε ηλικία 93 ετών

ΕΛ.Α.Σ για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς στις τράπεζες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...