Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Μπακογιάννη ανησυχεί για νέο καλοκαίρι του 2015

H Μπακογιάννη ανησυχεί για νέο καλοκαίρι του 2015
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Εάν πρόκειται να ξαναζήσουμε το καλοκαίρι του 2015, αυτός είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης, δεν το αντέχει η χώρα πλέον» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Εάν αντέξαμε το 2015 και τότε έβαλε η ΝΔ πλάτη και ψηφίσαμε για να μην βγούμε από το ευρώ, σήμερα αυτό δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο. Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει πάρα πολύ εις βάρος μας. Όταν αποτυγχάνει κατά τέτοιον παταγώδη τρόπο η κυβέρνηση να ολοκληρώσει την αξιολόγηση, που έπρεπε να την έχει ολοκληρώσει πέρυσι τον Φεβρουάριο, να βάλει μπροστά τα μεγάλα έργα που έπρεπε να τα έχει κάνει πέρυσι, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, να αυξηθεί το ΑΕΠ της Ελλάδας που έπρεπε να το έχει κάνει πέρυσι» επισήμανε η Nτ. Μπακογιάννη, διερωτώμενη “ποιος -ο κ.Τσίπρας ή ο κ.Τσακαλώτος- λέει την αλήθεια, για την ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων για τη β’ αξιολόγηση”.

Σε ό,τι αφορά το αίτημα της ΝΔ για εκλογές η Ντ. Μπακογιάννη επεσήμανε:

«Με το να κάνουμε εκλογές, το μόνο πράγμα που θα κερδίσουμε είναι χρόνος, γιατί σε τελική ανάλυση ο χρόνος που έχει χαθεί από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο, δυστυχώς, δεν μπορεί να γυρίσει, αλλά τουλάχιστον να μην χαθεί κι άλλος. Να υπάρξει μία σαφής πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα, με μία κυβέρνηση που ξέρει τι θέλει, που έχει πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό, που δεν του έχει πει ότι θα χορεύουν οι αγορές με τα νταούλια μας, που δεν του έχει πει ότι θα σκίσει το μνημόνιο, που του έχει πει σοβαρά πράγματα, και πάνω σε αυτά μπορεί να χτίσει την αξιοπιστία της στη διαπραγμάτευση αύριο».

Η Ντ. Μπακογιάννη εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχη για την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο.

«Έχουμε να κάνουμε με μία Τουρκία, η οποία έχει ξεφύγει, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, γι’ αυτό και οι αντιδράσεις οι δικές μας πρέπει να είναι ψύχραιμες, αποφασιστικές και ταυτόχρονα να έχουν έναν στόχο, την ευρύτερη δυνατή στήριξη σε επίπεδο ανάδειξης σε επίπεδο ΕΕ των ελληνικών θέσεων» σημείωσε.

«Γίνεται η μεγαλύτερη πρόκληση, η οποία έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα -χθες είχαμε τον μεγαλύτερο αριθμό παραβιάσεων που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα και το ΚΥΣΕΑ και τα συλλογικά όργανα, τα οποία θα πρέπει συντονισμένα να αποδείξουν ότι αυτή η χώρα κυβερνάται σωστά και έχουμε τη δυνατότητα μία πλήρους και συντονισμένης αντίδρασης, δεν έχουν καν συνέλθει», σημείωσε η Ντ. Μπακογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γάζα: Κινδυνεύει η επανεκλογή Μπάιντεν;

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...