ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Η Αίγυπτος ξέσκισε την Τουρκία και τον κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ της Κυρηναϊκής: «Το μνημόνιο [Τουρκίας-Λιβύης] είναι απολύτως άκυρο και ανυπόστατο»
Ο λαός πεινάει κι ο πρώην ΠΑΣΟΚος Πιερρακάκης εξαπολύει τους γύπες στους δανειολήπτες
Το Ισραήλ καταδίκασε την απόφαση της λιβυκής Βουλής να επικυρώσει το ανυπόστατο μνημόνιο Τουρκίας-Τρίπολης - Καυτά ερωτήματα για την άτιμη
Κάλας σε Φιντάν: «Το τουρκολυβικό μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών»
Τραμπ σε Ζελένσκι: Τερμάτισε τον πόλεμο με τη Ρωσία, διαφορετικά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαψεύδει κατηγορηματικά το Υπουργείο Παιδείας τα όσα αναφέρονται περί κατάργησης της διδασκαλίας της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή στη Β’ Λυκείου.
«Το “θέμα” προκλήθηκε από την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, η οποία βασιζόμενη σε ανυπόστατες φήμες, σπεύδει να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις» σημειώνει σε ανακοίνωσή του.
Νωρίτερα, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος καλούσε τον υπουργό Παιδείας «να αναθεωρήσει την απόφαση του σύντομα».
Το υπουργείο Παιδείας οφείλει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο στην ελληνική κοινή γνώμη τι “παίζει” με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
























































