ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί στη Μάλτα προκειμένου να συμμετάσχει στην άτυπη σύνοδο των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της ΕΕ που πραγματοποιείται την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου.
Περίπου στις 9 π.μ. (τοπική ώρα) αναμένεται η άφιξη των συμμετεχόντων αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, με την 1η συνεδρία να αρχίζει περίπου μία ώρα μετά, η οποία και θα κλείσει στις 12.45 μ.μ., με την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία.
Μία ώρα μετά, θα γίνει το ανεπίσημο γεύμα, ενώ στις 4 μ.μ. ως τις 5 μ.μ. θα δοθούν οι συνεντεύξεις Τύπου από τους Ευρωπαίους ηγέτες. Στις 5.15 μ.μ. θα αρχίσει η 2η συνεδρία, που αναμένεται να τελειώσει δύο ώρες μετά.
























































