Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβες Καμμένου: Το κλειδί του εκβιασμού είναι το Noor 1 και τα ναρκωτικά

Βόμβες Καμμένου: Το κλειδί του εκβιασμού είναι το Noor 1 και τα ναρκωτικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρομερές καταγγελίες από τον Πάνο Καμμένο στη δίκη των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου, μετά τη μήνυση που έκανε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμιση και κακουργηματική εκβίαση δια του Τύπου.

Στην κατάθεση του ο κ. Καμμένος είπε:

«Το κλειδί του εκβιασμού είναι τα ναρκωτικά. Το Noor1. Το πλοίο που είχε μέσα 3 τόνους ηρωίνη και έχουν βρεθεί οι 2, και ο Κοτσώνης που έχει καταδικαστεί ως εγκέφαλος του φορτίου, έχει άμεση σχέση με τον Κουρτάκη. Ο Κουρτάκης είναι υπάλληλός του Κοτσώνη στην εταιρία ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ. Υπάρχουν τρεις μυστικές καταθέσεις του καπετάνιου του πλοίου στις οποίες κάνει αναφορά για το πώς αγοράστηκαν τα ναρκωτικά και για το ποιος έδωσε τα λεφτά για να περάσει το πλοίο από το Σουέζ. Αυτός είναι ο σκοπός του εκβιασμού! Να σταματήσω να μιλάω για το Noor 1. Έχουν δολοφονηθεί μάρτυρες και προσπαθούν αυτοί εδώ να παίρνουν αναβολές σε όλες τις δίκες, όπως σε αυτήν μπας και φοβηθούμε. Ότι δηλαδή αν συνεχίσω να ασχολούμαι με το Noor 1 που το έφερε το αφεντικό μου, θα σου βγάλω το Σάββατο στο πρωτοσέλιδο ότι ο γιος σου είναι τρομοκράτης».

“Αυτός είναι ο στόχος του εκβιασμού . Εχουν δολοφονηθεί οι μάρτυρες σε αυτή την υπόθεση και τα λένε αυτά για να φοβηθώ. Δεν φοβάμαι” τόνισε και ανέφερε πως τα ονόματα των Κουρτακη και Τζένου ήταν στη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ η οποία ερευνάται από τη δικαιοσύνη και ο ίδιος αποκάλυψε.

“Με θίγουν “

Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι όσα ειπώθηκαν από τους δυο δημοσιογράφους ήταν βαριά συκοφαντικά “με θίγουν ως πρόσωπο και ως άνθρωπο που έχει την ευθύνη του υπουργείου Άμυνας τόνισε ενώ αναφερόμενος στους γιους του είπε ότι προσπαθούν να τους καταστρέψουν . “Για τα παιδιά μου είμαι εδώ…Τα παιδιά μου έχουν υποστεί τεράστια ζημιά και το κάνουν αυτό γιατί ξέρουν πως με πονάει, γιατί με γνωρίζουν χρόνια”.

Πρόεδρος: Μήπως οι αναφορές έγιναν στο πλαίσιο ενός χαβαλέ;

Π. Καμμένος : Όχι . Εγώ πάντα πάλευα κατά της τρομοκρατίας . Με θιγούν προσωπικά και δημιουργούν πρόβλημα στην καριέρα μου.

Πρόεδρος: Θα μπορούσε κάποιος να τα πάρει σοβαρά ;

Π. Καμμένος: Οι πρεσβείες τα απομαγνητοφωνούν όλα και κάνουν σχετικά σημειώματα . Δημιουργείται πρόβλημα . Δεν κάνουν σατιρική εκπομπή , δεν είναι η Ελληνοφρένεια. Κάνουν δημοσιογραφική εκπομπή.

Ήθελαν να με παρουσιάσουν ως αλκοολικό. Απειλούσαν ότι θα βγάλουν και φωτογραφία με το γιο μου… Αν τον είχε φωτογραφία με μια μολότοφ στο χέρι ή με την Πόλα Ρούπα να το βγάλουν να το δει και ο κόσμος και εγώ έχω την ευθύνη ως πατέρας . Έκαναν τεράστια ζημιά Το παιδί το στοχοποιούν λόγω του πατέρα του . Πρέπει να σταματήσετε με μια απόφαση σας να ασχολούνται με τα παιδιά .

“Δεν είμαι κανένας δικομανής που πάω να εισπράξω από τα ΜΜΕ . Όταν μου έχουν ζητήσει συγγνώμη αποσύρω τις αιτιάσεις μου…Το έχουν κάνει και σε άλλους και με τη σύζυγο του Κοντονή και με το γιο του Μπαλτάκου…” κατέθεσε ο κ. Καμμένος.

Να ζητήσει συγγνώμη ο Κουρτάκης

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας οι τόνοι ανέβηκαν με τον Πάνο Καμμένο να απευθύνεται στον κατηγορούμενο Παναγιώτη Τζένο λέγοντας ” Εκβιαστής παιδιών είσαι”.

Π. Τζένος : Εγώ δεν έχω πει κουβέντα για τα παιδιά σου.

Π. Καμμένος: Καταδικάζεις τον Κουρτάκη; Αν ζητήσει συγγνώμη αποσύρω τη μήνυση σε βάρος του.

Π. Τζένος: Δεν δέχομαι να με λένε έμπορο ναρκωτικών δεν ζητώ συγγνώμη απο τους συκοφάντες που στοχεύουν σε πολιτικές διώξεις.

Π. Καμμένος: Εγώ είπα πως είναι υπάλληλος στο “Μετροραμα” του εμπόρου ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος στην μήνυση του ζητούσε να διωχθούν οι δυο δημοσιογράφοι και για απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης αδίκημα για το οποίο η υπόθεση διαχωρίστηκε και ερευνάται, μετά από εντολή εισαγγελέα , από αρμόδιο ανακριτή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Άγιοι Ανάργυροι: O 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν τη σφάξει

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ρωσία: Συλληφθέντες για εμπόριο ναρκωτικών στέλνονται στο μέτωπο της Ουκρανίας

Γερμανία: «Περνάει» από τη Βουλή το ν/σ για τη νομιμοποίηση της κατοχής και καλλιέργειας κάνναβης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...