ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Εκλογές, Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΝΔ στο 25%, ΕΛΑΣ στο 14,1%, ΠΑΣΟΚ στο 9,4% - Η πρόθεση για Σαμαρά
Ριζικές ανατροπές στις πολυκατοικίες: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και διαχειριστές
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Τραμπ: Το Διεθνές Ποινικό Δικαστηρίο δεν έχει δικαιοδοσία επί Αμερικανών πολιτών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρή κριτική στη διακυβέρνηση Τσίπρα ασκεί με συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής» ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Χαρακτηρίζει την άμεση προσφυγή στις κάλπες «μονη λύση», τονίζοντας πως χρειάζεται να αντιστραφεί η πολιτική των τελευταίων δύο ετών σε όλα τα μέτωπα και να υπάρξει στροφή προς τις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις.
Ο κ. Σαμαράς εκτιμά πως η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να δώσει λύση μέσω ενός ευρύτερου κυβερνητικού σχήματος, κι ότι η κυβέρνηση που θα φέρει την απαιτούμενη αλλαγή μπορεί να προκύψει μόνο από προσφυγή στη λαϊκή βούληση.
Εκτιμά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «έτοιμος» για εκλογές, σημειώνοντας μάλιστα πως δεν είναι η πλευρά της ΝΔ που πιέζει για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αλλά η ίδια η «πραγματικότητα» που πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.
«Η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση», υπογραμμίζει, προσθέτοντας πως η ΝΔ έχει σταθερά διψήφιο προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις ενώ ο Αλέξης Τσίπρας – παρότι είναι στην εξουσία – χάνει συνεχώς στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.
























































