ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως «ιδιωτική» χαρακτηρίζει τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα η διοίκηση του ομίλου L’Oreal.
Σε ερώτημα που απηύθυνε στην εταιρία η «Καθημερινή», η επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας της L’Oreal Anne-Laure Richard επιβεβαίωσε μεν τη συνάντηση, πλην όμως αρνήθηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία.
«It was a private meeting, we have no comment regarding topics discussed» δήλωσε. Τουτέστιν, «επρόκειτο για νμια ιδιωτική συνάντηση, δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο για το περιεχόμενο των συζητήσεων».
Το ραντεβού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον κ. Jean-Paul Agon, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της L’Oréal, την προηγούμενη Κυριακή στο Παρίσι, “ήταν ιδιωτική (private) συνάντηση”, όπως απάντησε το γραφείο Tύπου του γαλλικού ομίλου σε ερώτηση και του Euro2day.gr.
«Ηταν μια ιδιωτική συνάντηση. Δεν έχουμε κανένα σχόλιο για τα θέματα που συζητήθηκαν», απάντησε συγκεκριμένα μέσω e-mail η κα Anne-Laure Richard.
O κ. Agon ήταν επί σχεδόν τέσσερα χρόνια επικεφαλής της L’Oréal στην Ελλάδα, στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και γνωρίζει αρκετά καλά τα ελληνικά.
Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται σε εξέλιξη ένας «πόλεμος» δηλώσεων για το θέμα. Τη Δευτέρα το μεσημέρι, απαντήσεις για το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι ζήτησε η Ν.Δ., με τον εκπρόσωπό της Βασίλη Κικίλια να σημειώνει ότι τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και ότι ο λαός απαιτεί διαφάνεια και αλήθεια.
























































