ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιάννης Στουρνάρας, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευκλείδης Τσακαλώτος,


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο επιστολές θα παρουσιάσει στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΝΤ, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ταμείο, Μιχάλης Ψαλλιδόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, η μια επιστολή φέρει την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και η άλλη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, και στις δύο επιστολές χρησιμοποιείται μια ασυνήθιστα επιθετική φρασεολογία στέλνοντας το μήνυμα ότι «πρέπει να είστε δίκαιο και ρεαλιστές».
Τόσο ο κ. Στουρνάρας όσο και ο κ. Τσακαλώτος εκφράζουν με ιδιαίτερα έντονο τρόπο τις ενστάσεις τους για τις αρνητικές προβλέπεις του επιτελείου Τόμσεν σχετικά με την ελληνική οικονομία αλλά και για την αποτίμηση του προγράμματος 2012-2016 που αφήνει στο απυρόβλητο τις παραλείψεις και τις αστοχίες του.
























































