ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωζώνη, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με Ευρωπαίους αξιωματούχους, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν οι διαπραγματεύσεις και να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.
Στόχος της κυβέρνησης είναι να επιστρέψουν οι εκπρόσωποι των δανειστών αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα και να κλείσουν με διαδικασίες «εξπρές» οι εκκρεμότητες προκειμένου να υπάρξει πολιτική λύση στο προσεχές Eurogroup στις 20 του μηνός.
Η κυβέρνηση υπό την πίεση του χρόνου διαμηνύει πάντως σε όλους τους τόνους ότι δεν θα δεχτεί νέα παράλογα μέτρα για μετά το 2018 και εξαπολύει τα πυρά της εναντίον του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Τον κώδωνα κινδύνου κρούουν την ίδια ώρα πολλοί ευρωπαίοι αξιωματούχοι σε περίπτωση που δεν κλείσει η αξιολόγηση προβλέπονται νέα περίοδο αστάθειας στην Eυρωζώνη.
























































