ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Βασίλης Κικίλιας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Η Κίμπερλι εκτίμησε ιδιαίτερα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Αλέξη Τσίπρα για μία ευημερούσα Ανατολική Μεσόγειο
Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία - Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, ενημερώνοντας τους πολιτικούς συντάκτες το μεσημέρι της Πέμπτης, για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο.
Ο Β. Κικίλιας ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συναντήθηκε με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στους οποίους «παρουσίασε το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από τη κρίση, με έμφαση στην ανάπτυξη την προσέλκυση επενδύσεων, καθώς και μία πλήρη πρόταση για το μεταναστευτικό».
“Ο κ. Μητσοτάκης”, είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, “χρησιμοποίησε στο εξωτερικό την ίδια γλώσσα που χρησιμοποιεί και στο εσωτερικό”.
«Μετέφερε στους συνομιλητές του τις σκληρές προσπάθειες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και επισήμανε ότι οι κόποι και οι θυσίες του δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι η θέση της χώρας είναι στην καρδιά της Ευρωζώνης, απορρίπτοντας σενάρια που διακινούνται και στο εσωτερικό για επιστροφή στην δραχμή» ανέφερε ο Β. Κικίλιας.
Ο εκπροσωπος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολλές και αντιφατικές δηλώσεις στελεχών της και πρόσθεσε ότι η θέση της ΝΔ είναι ότι «η αξιολόγηση θα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό με τον καλύτερο τρόπο».
Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και για τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα. Ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα κάνει απολύσεις υπαλλήλων», ωστόσο, όπως σημείωσε «δεν θα γίνουν δεκτές οι μονιμοποιήσεις συμβασιούχων με παράνομο τρόπο».
























































