ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Υπουργείο Οικονομικών,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με στελέχη του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών είχε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, την Πέμπτη, παρουσία του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πίατ.
Ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε τους Αμερικανούς για τα τεκταινόμενα στην ελληνική οικονομία και την πορεία της διαπραγμάτευσης.
Η συνάντηση διήρκησε μια ώρα περίπου και στελέχη του υπουργείου Οικονομικών την χαρακτήρισαν ως «εθιμοτυπική» και την απέδωσαν σε αλλαγές προσώπων εντός της αμερικανικής διοίκησης.
Πάντως, η έλευση του κλιμακίου στελεχών του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών στην Αθήνα δεν μπορεί να μη συνδεθεί με τη κρίσιμη φάση στην οποία βρίσκεται η διαπραγμάτευση για την Ελλάδα και με τα ανοικτά ζητήματα που σχετίζονται με το ΔΝΤ και την Γερμανία.























































