ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Μετά τη σημερινή συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, ξεκινά μία νέα περίοδος κινδύνων για την Ελλάδα και τους πιστωτές της”, υποστηρίζει δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας “Le Figaro” σχολιάζοντας το σημερινό κρίσιμο Eurogroup.
To επίμαχο δημοσίευμα επισημαίνει επικαλούμενο ανώνυμη πηγή της ΕΕ ότι, πλέον, οι συζητήσεις στους κόλπους των Βρυξελλών φτάνουν ακόμα και στην έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ.
«Αυτή τη φορά, είναι σχεδόν η τελευταία ευκαιρία. Και στις Βρυξέλλες κανείς δεν το αρνείται: H απειλή μιας ελληνικής κρίσης γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη».
«Οι συζητήσεις φτάνουν», σύμφωνα με πηγή της ΕΕ που αρνείται, ωστόσο, πεισματικά ένα Grexit, «ακόμα και στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, κάτι που είχε να εμφανιστεί από τον Ιούλιο του 2015», όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα.
«Με το μαχαίρι στο λαιμό, τότε, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε αποδεχτεί την τρίτη δέσμη μέτρων, μετά από έξι μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων υπό τον τότε Έλληνα υπουργό “αντι-λιτότητα ” Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη», προσθέτει η γαλλική εφημερίδα.
























































