ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Δάνεια, Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εξεταστική Επιτροπή, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νέα Δημοκρατία, Οικονομικός Εισαγγελέας, ΠΑΣΟΚ,


















































ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Στην Ινδία το «κυνήγι» της Diet Coke: Πάρτι και μαύρη αγορά λόγω του πολέμου στο Ιράν
Κ. Καραμανλής: Οριστικό «όχι» για να παραστεί στο Συνέδριο της ΝΔ
Έχει το Ιράν «δελφίνια καμικάζι» με νάρκες; Τι απάντησε ο Πιτ Χέγκσεθ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρήγγειλε στον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με το τελικό πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, που διερεύνησε τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων κομμάτων και ΜΜΕ από τράπεζες.
Συγκεκριμένα, η κυρία Δημητρίου διαβίβασε στον αντεισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Αθανασίου, το τελικό πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την χρηματοδότηση των κομμάτων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, με εντολή να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα για τη διακρίβωση της τέλεσης ή μη, αυτεπάγγελτα διωκομένων αδικημάτων, και αν προκύψει κάτι το επιλήψιμο, να ασκήσει τα δέοντα (δηλαδή ποινικές διώξεις).
Ακόμη, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στην παραγγελία της προς τον κ. Αθανασίου αναφέρει, ότι εάν αυτός κρίνει ότι είναι αναγκαίο να ανασύρει από το αρχείο το παλαιό πόρισμα εισαγγελικών αρχών του 2013, να το πράξει.
Υπενθυμίζεται ότι το παλαιό αυτό πόρισμα αρχειοθετήθηκε τον Απρίλιο του 2013 ύστερα από τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.
























































