ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βίντεο, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Νίκος Παππάς, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Έχουν καταρριφθεί τα αιτήματα για επιπλέον λιτότητα μετά το 2019 και για επιπλέον μέτρα τώρα”, τόνισε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, για τα αποτελέσματα του Eurogroup.
“Δεν πέρασαν οι αξιώσεις των δανειστών για περαιτέρω λιτότητα. Το πρόγραμμα προχωράει όπως είχε διαμορφωθεί πέρσι τον Ιούλιο”, υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και επεσήμανε:
“Δεν είναι λογικό να συζητάμε για δημοσιονομική ανάγκη για μέτρα αφού υπήρχε απαίτηση εκ της συμφωνίας για πλεόνασμα μισό τοις εκατό και είχαμε δύο”.
Αναφερόμενος στα μέτρα υπογράμμισε ότι “στόχος να είναι όσο το δυνατόν μικρότερες οι παρεμβάσεις”.
“Για παράδειγμα αν χρειαστεί κάποια μείωση του αφορολόγητου θα ανιχνευθούν οι κατάλληλες παρεμβάσεις π.χ. μείωση του ΦΠΑ, ή του ΕΝΦΙΑ, ώστε να διασφαλίζεται κοινωνική δικαιοσύνη με την ανακούφιση των πιο ευάλωτων. Ειδικότερα για το ασφαλιστικό σημείωσε ότι “η ασφαλιστική μεταρρύθμιση έχει ολοκληρωθεί και οι παρεμβάσεις θα είναι οριακές”.
Ειδικότερα για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις ο υπουργός δήλωσε αισιόδοξος για την επαναφορά τους προσθέτοντας ότι πρόκειται για “ευρωπαϊκό κεκτημένο”.
“Δεν υπάρχει καινούργια συμφωνία για να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή”, εξήγησε απαντώντας σε αντίστοιχη ερώτηση.
























































