ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Αυτοκινητοπομπή αναχώρησε από τη Δυτ. Λιβύη για τη Γάζα - Τουρκικός στολίσκος με «ακτιβιστές» πλέει προς τη Γάζα
ΔΠΔ: Νέες εντάλματα σύλληψης κατά πέντε Ισραηλινών αξιωματούχων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αθήνα επιστρέφουν από την Τρίτη οι Θεσμοί για διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.
Το κυβερνητικό επιτελείο στοχεύει σε συμφωνία έως τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις 20 Μαρτίου.
Τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός όσο και όλα τα κυβερνητικά στελέχη ξεκαθαρίζουν πως κάθε ευρώ επιβάρυνσης θα συνοδεύεται και από το αντίστοιχο ποσό ελάφρυνσης των ήδη υφιστάμενων φόρων που πλήττουν χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.
Τονίζουν επίσης ότι με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα ανοίξει ο δρόμος για την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, βάζοντας τη χώρα μας στο προθάλαμο των αγορών.
























































