ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Και η Φώφη Γεννηματά, αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, την επόμενη των εκλογικών αποτελεσμάτων από την μάχη για την ευρωβουλή και την Αυτοδιοίκηση.
Όπως διαβάζουμε στο SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η Φώφη δεν ανήκει σε αυτούς που τρελάθηκαν με τη μετατροπή του κόμματος σε συνιστώσα της Ελιάς και όπως ακούγεται προετοιμάζει ηγετικού τύπου παρέμβαση, με γνώμονα την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ σε ένα σχέδιο ευρύτερης ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς.
























































